AfricaAmericaDestinatia saptamaniiTravelTrends

Bilete de avion la reduceri pentru călătorii exotice. Unde mergem cu Air France/KLM?

Pentru cei cu dor de locuri exotice, operatorii de transport aerian Air France și KLM, unii dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil,  au revenit cu o nouă super promoție pentru Brazilia și Madagascar.

Promoția curentă este valabilă până pe 4 mai 2015 și include prețuri de la 559 euro pentru Rio de Janeiro și Sao Paolo, atât la călătoriile cu Air France cât și cu KLM.

Totodată, Air France derulează o promoție suplimentară pentru Brasilia și Porto Alegre, ambele de la 559 euro și Madagascar (Antananarivo) de la 759 euro.

Potrivit informațiilor celor doi operatori, pentru Madagascar, perioada de călătorie este între 8 mai și 30 septembrie, exceptând perioada 3 iulie – 10 august 2015. Pentru destinațiile din Brazilia, călătoria poate fi făcută între 4 mai și 6 decembrie 2015.

Madagascar
Madagascar

Madagascar, numele oficial fiind Republica Madagascar, este o țară insulară aflată în Oceanul Indian, în partea estică a coastei Africii, în emisfera sudică.

Insula principală, denumită de asemenea Madagascar, este a patra insulă ca mărime din lume. Madagascarul este mediul natural pentru 5% din speciile de plante și animale, dintre care 80% sunt unice în lume. Printre exemplele cele mai notabile de biodiversitate se pot enumera lemurienii, trei specii de păsări endemice și șase specii de baobabi endemici.

Brazilia, oficial Republica Federativă a Braziliei, este o republică federativă formată din 27 de unități federative — Districtul Federal și 26 de state. Fiind a noua putere economică din lume și cea mai mare din America Latină, Brazilia are o influență internațională mare, atât la nivel regional cât și la nivel global. De asemenea, aproximativ 15-20% din biodiversitatea mondială se concentrează aici, cele mai notabile exemple fiind Pădurea Amazoniană, Pantanal și Cerrado.

Rio de Janeiro a fost capitala Braziliei din 1764 până în 1960, când guvernul a fost transferat la Brasília, dar el a rămas unul dintre cele mai importante orașe din țară, al doilea ca mărime după São Paulo. Carnavalul de la Rio, care are loc anual în postul Paștelui, este unul dintre cele mai cunoscute din lume, școlile de samba braziliene defilând în fața a milioane de spectatori pe sambadrom.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button