Gadget

BenQ îți aduce cinematograful 3D Full HD acasă

Gallery_PJT_W1070_01image (Large)Cu un constrast nativ de 10.000:1, luminozitate de 2.000 de ANSI lumeni, difuzoare externe, corecția imaginii cu tehnologia Lens Shift , noul proiectorul BenQ W1070 (n.red. preț: 3.999 lei) oferă o experienţă cinematografică inedită în confortul propriei case.

de Marian Crăciun

Noul gadget de la BenQ redă conţinut 3D Full HD la rezoluţie High Definition 1080p, într-o proiecţie a cărei diagonală ajunge până la 5 metri. Cu un contrast nativ de 10.000:1 şi o luminozitate de 2.000 de ANSI lumeni, modelul redă imagini clare şi profunde, cu o acurateţe deosebită, fie că vorbim despre jocuri, filme redate din Blu-ray player sau emisiuni difuzate prin canalele de televiziune.

Certificarea ISF obţinută pentru modelul BenQ W1070 reprezintă garanţia acurateţii imaginilor, indiferent de culoarea camerei în care are loc proiecția, oferind culori calibrate şi optimizate pentru vizionări de zi sau de noapte adaptându-se oricărui format de încăpere, dimensiune sau lumină ambientală.

Tehnologia Vertical Lens Shift permite păstrarea unei imagini încadrate într-un dreptunghi perfect, exact în locul unde vă doriti să realizaţi proiecţia, având posibilitatea să vă ajustaţi pe verticală lentilele proiectorului pentru a regla poziţia imaginii proiectate .

Datorită tehnologiei DLP şi a ochelarilor proiectaţi pentru maximum de confort şi claritate a imaginii, BenQ continuă trendul, iar filmele sau jocurile 3D te vor proiecta într-o experiență imersivă de vizionare,fără benzi negre sau imagini sacadate. Proiectorul BenQ W1070 suportă multiple formate 3D: field-sequentials, frame-packing, top-and-bottom, side-by-side – incluzând conectivitatea prin HDMI, Blu-Ray, 3D TV, jocuri video şi NVIDIA 3DTV PC, toate în format Full HD cu rezoluţie 1080p.

Difuzoarele interne de tip plug and play, cu o putere de 10W, oferă suportul audio necesar atunci când urmăreşti un film acasă sau vrei o experienţă de gaming inedită pe o diagonală de până la 5 metri.

Proiectorul BenQ W1070 se bazează pe un sistem dinamic de proiecţie, care oferă cea mai luminoasă imagine necesară respectivei scene proiectate menţinând în acelaşi timp un consum redus de energie. Datorită tehnologiei SmartEco, lampa are un consum de energie redus cu până la 70%, maximizând în acelaşi timp la 6.000 durata de exploatare a lămpii proiectorului, 6000ore însemnând minim 5.5ani de proiecţii zilnice 3 ore/zi, 7 zile pe saptămână 52 săptămâni pe an. Modul SmartEco adaptează inteligent puterea lămpii în funcţie de conţinutul afişat, maximizând economia de energie fără a reduce din luminozitate, contrast sau afectând în vre-un fel calitatea imaginii.

Experienţa Home Cinema este completă datorită compatibilității proiectorului cu o serie de platforme de redare a conținutului, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablet PC-uri şi până la console de joc. Proiectorul dispune de două porturi HDMI, conectivitate USB, D-Sub, S-Video, audio in, audio out.

Gallery_PJT_W1070_04image (Large) Gallery_PJT_W1070_01image (Large) Gallery_PJT_W1070_06image (Large)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button