Foto-VideoGadget

BenQ continuă parteneriatul cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania

benqjoybee-gp216Cea de-a doisprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania va debuta pe data de 31 mai la Cluj-Napoca şi va include o serie de proiecţii şi evenimente dedicate artei pentru o perioadă de 10 zile. Și anul acesta, echipamentele de proiecţie furnizate de către BenQ vor fi folosite pentru TIFF Cluj şi pentru TIFF Sibiu.

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul imaginii digitale şi lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, va furniza echipamente de proiecţie pentru Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2013 pentru al patrulea an consecutiv. BenQ îşi continuă astfel colaborarea începută în anul 2010, când producătorul de proiectoare, monitoare şi camere foto digitale a devenit partener tehnic exclusiv al festivalului.

Dragos SalamacBenQ continuă în România proiectele dedicate sprijinirii culturii prin care îşi propune să aducă  mai aproape de utilizator ‹entertainmentul de calitate›. Ne bucurăm să susţinem, pentru a patra oară consecutiv Festivalul Internaţional de Film Transilvania, cel mai important eveniment dedicat industriei cinematografice din România”

Dragoş Salamac, Country Head BenQ România

Festivalul Internaţional de Film Transilvania debutează anul acesta pe 31 mai la Cluj Napoca şi va aduce în atenția publicului 190 de filme din 53 de țări. În deschiderea festivalului va fi proiectată în premieră naţională „Los amantes pasajeros”, cea mai noua creație a regizorului Pedro Almodόvar, film ce a bătut recordul la încasări în primul weekend de difuzare în Spania.

În competiţia de anul acesta TIFF, 10 din cei 12 regizori concurenţi se află la primul lungmetraj de ficţiune şi vin din ţări ca Arabia Saudită, Uruguay, Polonia, Suedia, SUA, Germania, Danemarca, Olanda, India, Slovacia sau Japonia.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania este acreditat de Federaţia Internaţională a Asociaţiilor Producătorilor de Film (FIAPF), acreditare care reprezintă o garanţie a calităţii festivalului şi contribuie la dezvoltarea acestuia, asigurându-i o promovare eficientă printre profesioniştii din întreaga lume. TIFF a ajuns astfel unul dintre primele 40 de festivaluri de gen din toată lumea.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button