BeautyLife&Style

Beauty Trends: noua colecție MagnifiqueSkin, parte a unui stil de viață sănătos

tort magnifiqueSeara trecută am pășit în universul magnifique creat la restaurantul Jubile Primăverii de către A&D Pharma și am aflat toate noutățile despre cele șapte game inovatoare de produse dermato-cosmetice lansate în România sub conceptul umbrelă MagnifiqueSkin. Așa că… să curgă cuvintele!

Multă lume bună și-a pus, aseară, o ținută french chic și s-a prezentat pe covorul roșu la un eveniment de gală care avea să anunțe o gamă de produse  dermato-cosmetice de ultimă generație adecvate și eficiente. Altfel spus, gamele MagnifiqueSkin au fost prezentate public în data de 9 aprilie, în cadrul unui eveniment de lansare, denumit “Vis la vie en rose, Vis une vie Magnifique!”.

Timp de trei ore, evenimentul a reunit în elegantul spațiu oferit de Jubilee Primăverii, specialiști în frumusețe din toate domeniile – persoane publice, lideri de opinie, jurnaliști, make-up artiști, bloggeri de beauty și, nu în ultimul rând, medici dermatologi de renume.

Creată după ani lungi de cercetare în laboratoarele ACM și Lysaskin din Franța de către specialiști dermatologi și cosmetologi cu experiență, noua colecție MagnifiqueSkin tratează cu succes cele mai întâlnite probleme dermatologice, de la piele uscată, atopie, psoriazis, hiperpigmentare și hipopigmentare, piele iritată, molluscum contagiosum, acnee, seboree, până la păr și unghii sau protecție solară.

Una dintre marile inovații aduse de Magnifique Skin este combinația patentată de ingrediente active denumită Urodium. Urodium alătură conținutului de uree specific produselor de hidratare, un element cheie într-o concentrație proprie – clorura de sodiu. Comparativ cu ureea în formulă simplă, amestecul unic MagnifiqueSkin oferă cu peste 50% mai multă putere de hidratare la 6 ore de la aplicare, iar efectul său este prelungit până la 24 de ore.

 Astfel, parte a unui stil de viață sănătos, noile game inovatoare oferite de MagnifiqueSkin contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a percepției asupra propriei persoane.

 “Echipa MagnaPharm din cadrul A&D Pharma a dezvoltat de-a lungul timpulului numeroase proiecte de succes, gama Magnifiqueskin fiind noutatea anului 2014 și, deopotrivă, o nouă mare provocare profesională pentru toți cei implicați. Susținerea științifică și excelenta calitate a produselor lansate de noi sunt două dintre principalele argumente care recomandă MagnifiqueSkin drept soluția potrivită pentru problemele dermatologice ale consumatorilor” 

Dr. Iris Matei, Country Director MagnaPharm

Cu o cifră de afaceri cumulată de peste un miliard de euro în 2013, A&D Pharma este cel mai mare grup farmaceutic existent pe piața românească, reunind companiile Mediplus Exim, Sensiblu și A&D Pharma Marketing & Sales, lideri pe segmentele lor de activitate – distribuție, retail și Marketing& Sales.  De-a lungul celor 20 de ani de existență, A&D Pharma a lansat și promovat în Europa Centrală și de Est peste 45 de produse destinate celor mai frecvente afecțiuni dermatologice.

ACM NOVOPHANE CAPSULE PAR&UNGHII 60CP ACM MOLUTREX 10ML ACM DEPIWHITE S CREMA ANTISPOT SPF 50+ 50ML LYSASKIN-ATOLYS-EMULSIE-PIELE-ATOPICA-200ML ACM SENSITELIAL CREMA GOLDEN TINT SPF50+ 40ML ACM SEBIONEX K CREMA ANTIACNEE 40ML ACM SEBIONEX GEL DE CURATARE 200ML

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button