Uncategorized

Beauty trends: care sunt noutatie editiei de toamna a Cosmetics Beauty Hair

cosmeticePavilionul expozitional ROMEXPO va gazdui intre 26 si 29 septembrie cea de a 19-a editie a Expozitiei Internationale de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura – Cosmetics Beauty Hair.

Pa parcursul celor patru zile de expozitie puteti testa cele mai hot produse pentru ingrijirea tenului si a parului.

Printre noutatile din acest an se numara lansarile de produse ale companiei Luiza Essence, prezenta la targ, printre altele, cu samponul din gama Cattleya Secret, un sampon fara continut de sare si fara SLS, cu extract de cattleya – floare ce creste in salbaticia Mexicului, folosita de mii de ani de femeile indigene ca tratament capilar sau masca tratament Cattleya Secret, cu proprietati de intarire si insanatosire a firului de par.

Pentru ingrijirea tenului, compania finlandeza MK Cosmetics OY va paricipa la Cosmetics Beauty Hair 2013 cu aparatul de lifting facial cu electrostimulare de ultima generatie TAKE TEN. Zilnic vor fi efectuate demonstratii in cadrul standului, device-ul putand fi achizitionat pe intreaga perioada a targului la pretul promotional de 4.500 de euro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button