Going OutLife&Style

Balul Vienez by JW Marriott are loc, în seara de 8 martie, la Palatul Parlamentului

balul vienezJW Marriott Bucharest Grand Hotel va organiza la Palatul Parlamentului în seara de 8 martie 2014 cea de a noua ediţie a Balului Vienez, eveniment dat în beneficiul organizaţiilor United Way Romania si SOS Satele Copiilor Romania. Balul încheie sezonul balurilor vieneze din acest an (dintre care, primul a avut loc la Palatul Hofburg în 16 ianuarie 2014).

Igael Porecki, directorul general al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel

“Ne bucurăm să putem continua tradiţia acestui elegant eveniment, un bal plin de strălucire si grandoare, organizat la Bucureşti, de hotelul nostru, de peste opt ani. După pregătiri minuţioase, începute acum mai bine de 6 luni, echipa JW Marriott Bucharest Grand Hotel, alături de partenerii şi colaboratorii nostri, vă aşteaptă la o seară de gală, unică, în spiritul clasic al balurilor austriece. Meniul rafinat este special conceput în consonanţă cu exigenţele vieneze, culminând cu o simfonie a desertului tradiţional Sacher si mousse de fructe. Le mulţumim tuturor sponsorilor, partenerilor şi colaboratorilor pentru sprijin, pentru că ne sunt alături, de mulţi ani, în eforturile noastre de a susţine organizaţiile United Way Romania si SOS Satele Copiilor Romania. Vă aşteptăm într-un regal vienez autentic!”

Seara balului va fi deschisă de prestigioasa orchestră a Palatului Schönbrunn, avându-l la bagheta dirijorală pe maestrul Guido Mancusi. Punctul culminant al balului îl reprezintă defilarea celor  80 de debutanţi, tinere în rochii albe si tineri purtând smockinguri de gală. Coregrafia este asigurată de Martin Grund,  Directorul artisitic al balului şi Maestrul de Ceremonii  alături de Virgil Grigore, de la Pas in Doi.

Unul dintre cele mai emoţionante momente va fi baletul prezentat de copiii de la Şcoala de Balet a Operei Române de Stat, coordonat de doamna Magda Rovinescu. Momentul de operetă al serii va fi asigurat de soprana Lavinia Dames şi tenorul Philipp Kapeller. Petre Geambasu Show Band va anima programul de dans al serii până în zori, iar gazdele evenimentului vor fi Raluca Fiser şi Bogdan Miu.

Balul are loc sub auspiciile oraşului Viena, sub înaltul patronaj al Primarului şi Guvernatorului său, Dr. Michael Häupl.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button