BusinessMarketing & Advertising

Back to University – Vitacom Electronics vine cu o campanie dedicata studentilor

Vitacom Electronics, lider pe piața din România în distribuția de produse și accesorii electronice, organizează, pe toată durata lunii octombrie, campania Back to University. Fiind una dintre cele mai apreciate inițiative din magazinele en-detail, compania își propune să vină în sprijinul studenților cu reduceri la o selecție variată de produse.

Vitacom continuă reducerile din luna septembrie, când a desfășurat campania Back to School și în octombrie vine cu o nouă campanie, dedicată, de această dată, în mod special studenților.

Back to University include reduceri de până la 25% pentru o selecție de produse din categoria IT&C, utile începutului de an universitar. Scopul este acela de a veni în sprijinul tinerilor studenți, dornici să achiziționeze produsele necesare pentru începutul de an universitar. Mai mult, campania se adresează și celor care vor să se bucure de o nouă achiziție IT&C la un preț atractiv.

„Suntem bucuroși că Back to University, alături de campania Back to School, au devenit inițiative deja de tradiție ale companiei noastre, așteptate de clienți. Ne dorim să le oferim studenților oportunitatea de a-și achiziționa produsele de care au nevoie la prețuri cât mai avantajoase. Scopul nostru este ca, an de an, să le facilităm accesul la categoriile de produse pe care noi le comercializăm”, a declarat Aviva Vita, PR & Marketing Manager, Vitacom Electronics.

Compania a realizat o selecție de produse, care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a fi cele mai dorite de către tineri. Astfel, discount-ul de 25% se aplică pentru set universal de curățare pentru ecrane LCD, Wel, mouse optic Well, mouse wireless Well, tastatură USB Well, cablu alimentare DC pentru laptop Acer, cablu alimentare DC pentru laptop HP, kit tastatură + mouse wireless Well și alimentator pentru laptop HP.

Atât studenții, cât și iubitorii de IT&C sunt invitați, pe parcursul întregii lunii, să profite de reducerile Vitacom la cele cele mai îndrăgite produse.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button