BeautyLife&Style

AVON în Guinness World Records Book: 1.384 de clujence s-au dat cu ruj simultan

avon clujAVON, alături de Iulius Mall Cluj, a stabilit pe 8 martie un nou record mondial, intrat în Guinness World Records Book:  1.384 de clujence s-au dat cu ruj simultan, timp de un minut, folosind rujul Ultra Colour Absolute de la AVON. Clujul a depăşit astfel recordul stabilit în Venezuela în 2012, când  1.002 femei au folosit simultan rujul.

În calitate de partener al Iulius Mall, AVON a sărbătorit  Ziua Internaţională a Femeii alături de clujencele de toate vârstele, oferindu-le acestora produsul de machiaj nelipsit din ritualul lor de frumuseţe, în vederea atingerii unui nou record mondial. Performanţa obţinută la Cluj-Napoca a fost omologată imediat de către reprezentatul Guinness World Records, Mark Gerard McKinle, care s-a aflat la faţa locului pentru a înregistra noul record.

AVON este compania care vinde 4 rujuri pe secundă, aşadar suntem convinși că rujul este produsul de care majoritatea femeilor nu se pot lipsi. Considerăm că această provocare a fost un prilej pentru clujence de a se distra şi de puncta printr-un gest feminin ziua de 8 Martie, o zi în care femeia este în centrul atenţiei”

Raluca Kişescu, director de marketing AVON România şi Moldova

Participantele au primit din partea AVON rujurile din gama Ultra Colour Absolute, al cărui ambasador este Antonia. Rujul Ultra Colour Absolute oferă culori intense, de durată şi îmbunătăţeşte textura buzelor prin ingredientele ce oferă extra îngrijire. Formula este îmbogăţită cu vitaminele C şi E, colagen şi SPF 15.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button