FashionTrends

Piaţa Universităţii, colorată în cadrul campaniei „AVON îţi dă Like”

Alex Chelba/ www.alexchelba.roAVON România a organizat în Poiana Urbană din Piaţa Universităţii, București, un eveniment interactiv, cu ocazia relansării noii game de machiaj AVON. Opt tinere creative – cinci bloggeriţe (Dana Rogoz, Bogdana Dobre, Alina Ciotârnel, Andreea Inankur și Ana Morodan) și trei jurnaliste de la Kudika.ro, Ele.ro și Unica.ro – au participat la o provocare colorată și stilată. Acestea au avut doar o oră la dispoziţie pentru a picta cât mai original rochiile albe ale fetelor Live, Like, Love, vedetele celei mai recente campanii AVON.

Misiunea nu a fost ușoară: rochiile albe au fost expuse pe panouri de 3 metri înălţime, în mijlocul Poianei Urbane din centrul capitalei. Rezultatul a fost spectaculos și va putea fi admirat de români din întreaga ţară până pe 4 septembrie, patru dintre panouri fiind expuse în București, două în Cluj iar restul în Timișoara, respectiv Constanţa.

În aceeași seară, în Poiana Urbană a ajuns și Caravana AVON, care în această perioadă străbate aproape toată ţara şi sărbătorește frumuseţea româncelor cu multă energie, entuziasm şi culoare. Reunite sub sloganul “Află culoarea oraşului tău”, evenimentele se desfășoară până în septembrie în 45 de orașe din România. A fost o seară plină de surprize: sesiuni de make-up profesional, sfaturi şi trucuri legate de machiaj, jocuri cu premii şi puncte de informare despre campaniile sociale, care s-a încheiat cu două concerte speciale susţinute de către Antonia, ambasadoarea noii game de machiaj AVON, și trupa Bandidos.

Află și: Povestea lui Like, hipster-geek, Live, sporty și petrecăreață, și Love, romantica senzuală

Mai mult decât atât, au fost instalate porţi colorate cu senzori și, în funcție de culoarea predominantă aleasă de participanţi, AVON a declarat la sfârșitul petrecerii că rozul este culoarea oficială a capitalei.

AVON doreşte ca, prin această serie de evenimente ce promovează noua gamă de machiaj, să aducă optimism şi inspiraţie în viaţa româncelor şi să le îndemne să fie mai încrezătoare şi îndrăzneţe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button