Parenting

Aviz amatorilor: oferte la Vodafone joi si vineri – zilele “Mega”

aplicatii-vodafone_640x454Operatorul de telefonie mobile Vodafone lanseaza zilele “Mega”. Astfel, in data de 30 si 31 mai, in intreaga retea de magazine Vodafone, clientii vor beneficia de reduceri la telefoanele achizitionate impreuna cu abonamentele Mega, Mega National si optiunile Smartphone.

“Astazi si maine, clientii vor putea achizitiona orice telefon cu o reducere de pana la 50 de Euro, impreuna cu abonamentele Mega si Mega National”, au declarat reprezentantii companiei.

Utilizatorii care aleg abonamentul Mega 8 (8 Euro/luna, TVA inclus) pe doi ani, impreuna cu optiunea Smartphone 300 MB, primesc un discount de pana la 30 de Euro din pretul smartphone-urilor, iar cei care semneaza un contract Mega 8 cu optiunea Smartphone 600 MB pe doi ani beneficiaza de o reducere de 50 de Euro.

In plus, abonatii Mega 8 care aleg extraoptiunea Smartphone 600 MB vor putea achizitiona la 0 Euro smartphone-uri performante precum Samsung Galaxy Young si Huawei Ascend G510, din toate magazinele Vodafone si ale partenerilor.

De asemenea, clientii noi si existenti care opteaza pentru abonamentul Mega 8 si extraoptiunea Smartphone 300 MB pot achizitiona smartphone-urile LG Optimus L3 II si Samsung Galaxy Y la 0 Euro.

Si utilizatorii care semneaza un contract Mega 9 (9Euro/luna, TVA inclus) pe doi ani beneficiaza de o reducere de pana la 15 Euro la telefoanele din portofoliul Vodafone. Pentru acestia, Nokia C2-01 este disponibil tot la 0 Euro.

Promotia este valabila si in magazinul online Vodafone, pentru telefoanele selectate.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 404 de milioane de clienti, la finalul lunii martie a acestui an. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button