Startup

Avangate organizează Tech Sessions cu tema Code Quality – Unit Tests

Pe data de 6 mai, începând cu ora 18.00, Avangate organizează ediția Tech Sessions cu tema “Code Quality: Unit Tests” în cadrul Impact Hub, Sala San Francisco, etajul II. Sesiunea va fi moderată de către Șerban Ghiță – Senior Software Engineer, Mobile Development și Bogdan Anton – Senior Software Engineer, ambii membri ai echipei Avangate din București.

În cadrul workshop-ului, cei doi invitați vor explica felul în care codul realizat de echipele Agile poate fi scris și produs într-un timp extrem de scurt. Astfel, startup-urile, firmele mari, proiectele open-source, proiectele personale și orice alte proiecte în domeniile SaaS, IaaS sau PaaS pot lansa și monetiza rapid produsele pe care le realizează.

Tot în cadrul ediției Tech Sessions din 6 mai, Șerban Ghiță și Bogdan Anton vor dezvălui amănunte despre munca ulterioară lansării codului și despre cum acesta poate deveni o piedică dacă nu este gestionat corect în detaliu încă de la început.

Mai mult, cei doi specialiști vor puncta și răspunsuri la întrebări precum:

  • Cum scrii cod ce poate fi ușor de testat și de accesat?
  • Cum se plătește ‘datoria’ strânsă în contul codului scris în grabă?
  • Care este motivația pentru scrierea de teste unitare și cum se informează membrii echipei despre necesitatea lor?

Evenimentul “Code Quality: Unit Tests” se adresează programatorilor care vor să învețe cum să-și testeze aplicațiile PHP și persoanelor orientate către management care vor să afle ce împact au testele unitare asupra proiectelor PHP. Situațiile prezentate vor fi explicate în detaliu, ilustrate în situații reale și cu teste de programare în timp real.

La fiecare sesiune Avangate Tech Sessions, compania dezvăluie participanților detalii din munca de zi cu zi cu exemple concrete de situații, provocări și soluții aplicate în diverse stadii ale proiectelor pe care le dezvoltă.

Până în prezent, în cadrul programului Avangate Tech Sessions s-au organizat mai multe workshop-uri pe teme diverse, de la HTML5, aplicații mobile, Agile sau management de produs.

Participarea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru mai multe informații despre agendă, structura evenimentului și formularul de înscriere, vă rugăm să consultați pagina de înregistrare.

În prezent, Avangate are o echipă de peste 230 angajați, din care 170 activează la sediul din București. De asemenea, Avangate are birouri în Statele Unite ale Americii (Sillicon Valey & Atlanta), Olanda (Amsterdam), Taiwan (Taipei) și centre de suport în Marea Britanie și Rusia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button