Uncategorized

Avangate anunta un nou workshop din seria Avangate Tech Sessions: Responsive websites

avangateAvangate, lider in piata de solutii eCommerce pentru producatori de software, SaaS si servicii cloud, anunta o noua intalnire din seria Avangate Tech Sessions.

Astfel, sesiunea “Responsive websites – Cum construim un site pentru toate dispozitivele” este organizata pe 12 martie, in cadrul TechHub Bucuresti, incepand cu ora 17.00, participarea la seminar fiind gratuita.

Pana in prezent, programul a inclus alte doua intalniri pe temele “HTML 5” si “Estimarea Agile”, adunand cu fiecare ocazie peste 100 de participanti. Avangate Tech Sessions incurajeaza schimbul de idei si discutiile libere pe teme de interes pentru comunitatea de dezvoltatori, evenimentul fiind si o oportunitate excelenta de networking.

Intalnirea “Responsive Websites” se va concentra pe informatii actuale despre cum se construieste un website flexibil ce isi poate modifica design-ul si elementele in functie de rezolutia dispozitivului de pe care este accesat. Prin aceasta abordare, website-ul va recunoaste tipul dispozitivului pe care este afisat si va raspunde in mod automat la preferintele utilizatorului. Prezentarea din 12 martie va fi sustinuta in limba romana, iar participantii la intalnire trebuie sa aiba cunostinte despre HTML, CSS, JavaScript si PHP.

Workshop-ul va fi condus de Serban Ghita, Senior Software Engineer & Mobile Development in cadrul Avangate. Serban Ghita are o experienta de 11 ani in industria de IT, in ultimii 5 activand in cadrul departamentului de dezvoltare din Avangate.

De-a lungul timpului, Serban s-a remarcat prin dezvoltarea unor produse comerciale si proiecte open-source de impact, folosind tehnologii precum PHP, MySQL, JavaScript pentru a imbunatati in mod continuu si scalabil platforma Avangate. Sesiunea se adreseaza dezvoltatorilor si designerilor ce vor sa afle cum se dezvolta un website performant pentru toate dispozitivele.

Agenda intalnirii din 12 martie include:

  • Scurta introducere in tehnologiile folosite si termeni noi din industrie
  • Sesiune coding live si informatii suplimentare – cum se construieste un website
  • responsive de la zero prin folosirea unor platforme precum Twitter Bootstrap si Zurb Foundation
  • Tehnici de mobile si “feature detection”
  • Despre strategia de continut.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button