Parenting

Arhitectul Dorin Ștefan și designerul Ioana Avram vin la INSPIRED

antreprenoriatINSPIRED Concursul de Idei, principala platformă de creativitate pentru tinerii din România, ajunge la a şaptea ediţie şi organizează o întâlnire cu arhitectul Dorin Ștefan (unul dintre cei mai cunoscuţi arhitecţi din ţara noastră, câştigătorul Concursului Internaţional de Arhitectură din Taiwan) și designerul Ioana Avram vineri, 14 martie, orele 19:00, la librăria Humanitas de la Cișmigiu.

Afis Inspired HumanitasPlecând de la contextul ediției de anul acesta – Suntem în 1990. România e pe cale să fie repornită – Dorin Ștefan, unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai arhitecturii românești, și Ioana Avram, designer, profesor implicat în cercetare și inovație, cu practică în managementul de modă, în prognoză culturală, educație și modă, vor discuta despre Creativitate și Schimbare.

Contextul INSPIRED 7 generează teme integrate pentru fiecare dintre cele 10 categorii de concurs – fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustrație, dramaturgie și relații publice – participanții având astfel oportunitatea de a recrea România pornind de la anul 1990, indiferent de domeniul în care activează.

INSPIRED Concursul de Idei este unul dintre cele mai importante concursuri de creativitate pentru tinerii din România. Până acum, 10.000 de persoane au participat în cadrul acestuia, INSPIRED cuprinzând secţiuni precum arhitectură, design vestimentar, relații publice, fotografie, design grafic, accesorii, dramaturgie, ilustratie, design de produs, design interior.

Concursul de Idei este organizat de Asociația INSPIRED, o organizaţie non-profit, independentă şi neguvernamentală.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button