GadgetTrends

Aplicatia Guerrilla Logout, premiata la Mobile Awards

guerrillaAgentia de marketing mobil si interactiv Syscom Digital a castigat doua premii la Mobile Awards Romania 2014, devenind singura agentie digitala dublu premiata din cadrul festivitatii. Astfel, echipa Syscom Digital a castigat locul doi la sectiunea Special Projects pentru proiectul platformei DONATIE.RO si locul trei la sectiunea Brand Applications pentru aplicatia mobila GUERRILLA LOGOUT. La sectiunea Brand Applications au fost inscrise cele mai multe, inovative si de notorietate proiecte derulate anul trecut, iar concurenta pentru obtinerea unui premiu a fost una de proportii.

“Anul acesta n-a fost sa fie si un premiu intai, insa am luat un premiu trei din vreo 20 si ceva de inscrieri la Brand Mobile Apps si un premiu doi din alte peste 10 inscrieri la Mobile Special Projects. Colegilor mei, care au facut o treaba excelenta cu doua premii din trei inscrieri, le spun “Bravo” din toata inima!”, a declarat Maia Novolan, general manager Syscom Digital.

Proiectul Donatie.ro este unica platforma nationala de donatii prin SMS, dezvoltata de Syscom Digital pentru a pune la dispozitia Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC), un instrument facil de implementare campanii la orice ora. Recent, platforma a fost “inzestrata” si cu o aplicatie mobila care vine sa intregeasca sistemul.

“Aplicatia mobila Donatie.ro va facilita pe termen lung un contact permanent cu donatorii, prin intermediul acesteia putandu-se vizualiza in orice moment toate campaniile active si cauzele asociate, astfel incat poti opta sa donezi punctual pentru un proiect sau “sa te abonezi” prin sistemul de plata recurenta SMS si lunar sa donezi 2 Euro pentru una sau mai multe cauze. Un gest atat de uman si de simplu in acelasi timp, prin doar cateva click-uri, oricand, oriunde, de pe propriul telefon mobil”, mai adauga Maia Novolan.

In ceea ce priveste premiul obtinut la sectiunea Brand Applications, Syscom Digital a dezvoltat pentru Radio Guerrilla prima aplicatie mobila de emisiune radio din Romania – Guerrilla LogOut. Conceptul şi implementarea aplicatiei Guerrilla Logout au avut ca scop crearea unei platforme interactive de redare a continutului generos al emisiunii in format optim pentru smartphone. In aplicatie se gasesc rubricile principale ale emisiunii prezentate de realizatorul Bogdan Serban intr-un format interactiv si usor de asimilat.

De asemenea, aplicatia reprezinta unicul canal oficial de redare in eter a emisiei postului Radio Guerrilla,  oferind pe langa alte facilitati, posibilitatea de a crea a o lista personala cu melodiile preferate si ca bonus, in fiecare zi, primesti stiri si premiere muzicale, in exclusivitate. Aplicatia Guerrilla Logout este optimizata inclusiv pentru iPhone 5/5S/5C si totodata este disponibila si pentru sistemul de operare Android, putand fi descarcata gratuit din Google Play.

“Aplicatia mobila este cu atat mai importanta cu cat radioul Guerrilla nu mai emite in FM, astfel ca aplicatia mobila deschide practic un nou canal de difuzare, usor de accesat oriunde si oricand.”, mentioneaza Maia Novolan.

Mobile Awards Romania, cea mai mare competitie a celor mai noi si mai creative campanii de mobile marketing si aplicatii mobile lansate in ultimul an pe piata locala, a avut loc pe data de 10 aprilie 2014, in cadrul Mobile Marketing Forum, eveniment organizat de compania Evensys, aflat la cea de-a saptea editie.

Competitia i-a desemnat pe cei mai buni furnizori de servicii mobile de marketing pentru fiecare dintre cele opt categorii ale galei de premiere. Juriul, format din cunoscuti experti nationali in comunicare si marketing, a tinut cont de criterii precum originalitate, design, interactivitate, functionalitate si experienta generala.

Infiintata in 2009, Syscom Digital este o agentie supraspecializata in mobile marketing si baze de date, cu o paleta diversificata de produse si servicii cum ar fi: marketing interactiv; SMS & e-mail marketing; aplicatii mobile; dezvoltare web si aplicatii online; mobile media; digital CRM si campanii promotionale; marketing direct; call center si aplicatii IVR etc.

Syscom Digital este in prezent unul dintre liderii industriei, deruland proiecte numeroase cu agentii de publicitate si clienti precum Alexandrion, Coca-Cola, Help Net, LG, L’Oreal, Murfatlar, METRO, Nestle, Prima TV, Unilever etc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button