GadgetTrends

Anunţ important pentru iubitorii sportului: Samsung aduce canalul Eurosport pentru Smart TV

Eurosport _AppSamsung Electronics, una dintre cele mai mari companii din domeniul tehnologiei, aduce pe Smart TV-urile Samsung aplicația Eurosport Player. Aceasta este prima aplicație de transmisiuni sportive de acest gen.

Eurosport, liderul european pe segmentul canalelor TV dedicate sportului, ce înglobează Eurosport și Eurosport 2 transmite în direct competiții sportive renumite precum Turul Franței, Cupa Națiunilor din Africa sau Turneul de tenis Grand Slam, alături de multe alte programe de profil, ce însumează peste 5000 de ore de transmisiuni live pe an.

Aplicația Eurosport Player oferă mai mult decât transmisiuni în direct, punând la dispoziția utilizatorilor o selecție de conținut și opțiuni de programe pentru fiecare eveniment sportiv cu renume mondial. Astfel, în cadrul celor trei turnee de Grand Slam, US Open, Australian Open și French Open, fanii pot alege să vizioneze diferite meciuri de tenis de pe cele șapte terenuri în care se joacă în paralel, putând astfel să își susțină favoriții. Pentru entuziaștii turneului World Snooker aplicația va pune la dispoziție, de asemenea, opțiunea de alege mesele de joc, putând să urmărească mai multe mese în paralel. În plus, utilizatorii vor avea la dispoziție transmisiuni în direct de la competiții de ciclism precum Turul Italiei sau Turul Spaniei, sau de la Campionatul Mondial de Atletism și de la Campionatul European UEFA dedicate femeilor  cât și sezonul integral al sporturilor de iarnă din sezonul 2013-2014.

Aplicația Eurosport Player poate fi descărcată din Samsung TV Apps Store în 40 de țări din Europa în 13 limbi: germană, italiană, spaniolă, poloneză, olandeză, engleză, daneză, română, rusă, suedeză, cehă, finlandeză și norvegiană.

Grupul Eurosport este liderul la nivel European pe segmentul de divertisment sportiv. Eurosport este numărul 1 la nivel pan-european pe segmentul televiziunilor de profil, oferind transmisiuni în peste 20 de limbi pentru peste 131 de milioane de utilizatori în 54 de țări. Totodată, Eurosportnews este canalul dedicat știrilor sportive ce transmite la nivel global. Eurosport.com este numărul1 în informații sportive online, având peste 23 de milioane de utilizatori unici în fiecare lună (conform comScore) prin intermediul unei rețele internaționale de site-uri sportive în 11 limbi, incluzând site-uri co-branded în parteneriat cu Yahoo! în Germania, Spania, Italia și Marea Britanie. Aplicația Eurosport.com pentru mobile este disponibilă în 10 limbi. Eurosport Player, serviciul online Eurosport pentru TV oferă transmisiuni live și on-demand pentru iubitorii de competiții sportive în 53 de tări, iar aplicația este disponibilă pentru telefoane, tablete și TV-uri conectate la Internet în peste 40 de țări. Eurosport Events este divizia grupului ce se ocupă de gestionarea și promovarea evenimentelor sportive.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button