BusinessGadgetParentingStartup

Antreprenorii şi pasionaţii de tehnologie se întâlnesc în mai la Startup Live Cluj-Napoca

Transylvania Innovation Ventures (inițiativă pornită de Marius Mocian și Mihai Dan Nadăș, cu scopul de a crea în Cluj-Napoca un ecosistem dedicat produselor software din România), în parteneriat cu STARTeurope, lansează cea de-a doua ediție a Startup Live Cluj-Napoca în perioada 17-19 mai.

Evenimentul, care reunește dezvoltatori de aplicații, designeri, oameni de afaceri, investitori, și pasionați de inovație, va avea loc la sediul Yonder (Calea Dorobanților, nr. 18-20). Potrivit organizatorilor, înregistrările early-bird se mai pot face până vineri 26 aprilie, la adresa bit.ly/StartupLive.

Pe parcursul unui weekend, ideile de startup sunt implementate: vineri se prezintă ideile în jurul cărora se vor forma echipe; sâmbătă și duminică ideile se pun în practică cu ajutorul mentorilor; duminică seară se prezintă proiectele în fața unui juriu.

Premiile acordate în cadrul Startup Live Cluj-Napoca acoperă tot ciclul dezvoltării unui startup: conturi Evernote Premium pentru o productivitate crescută; ajutor oferit de Barandi Solutions în realizarea unui MVP; sesiuni de mentorat oferite de Mozilla WebFWD; spațiu de lucru oferit de Cluj Hub; bilete la diferite conferințe naționale (TEDxCluj, Business Days, Leadership Summit, și la evenimentele organizate de Cluj Hub) și la conferința internațională Pioneers Festival 2013 (Viena, Austria).

Echipa de mentori a evenimentului este formată din tineri români care sunt implicați într-un startup, precum și profesioniști în domeniul tehnologiei; printre aceștia se numără: Ciprian Mardare (Co-Fondator și CTO, nexi.me); Cosmin Mihaiu (Co-Fondator și CEO, MIRA Rehab); Cristian Constantin Olărașu (Co-Fondator și CEO, Good Momming); Denis Todirică (Fondator și CEO, Glazeon); Gabriel Coarnă (Architect, Evernote Clearly); Horațiu Mocian (Fondator și CEO, SociaLook); Philipp Kandal (Co-Fondator și CTO, Skobbler); Tudor Vlad (Fondator și CEO, KeenSkim); Victor Popescu (Fondator și CEO, Gameleon); și Zoli Herczeg (BDM Applications, Microsoft).

“Dacă în urmă cu câțiva ani era greu să pornești un startup în domeniul tehnologiei, având acces cu greu la resurse, mentori și investitori, acum nu mai ai scuze. Tot ce trebuie să faci e să profiți de oportunitățile care ți se oferă”, a declarat Marius Mocian, Co-fondator Transylvania Innovation Ventures.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button