GadgetTrends

Alka Trading alege Wizrom pentru implementarea unei aplicații mobile

Woman-appAlka Trading, parte a Alka Group, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa dulciurilor, snacks-urilor sărate şi a cafelei din România, şi-a planificat şi a obţinut o creştere a eficienţei forţei sale de vânzare, reducând timpii de vânzare per client cu ajutorul unei aplicaţii mobile.

Aplicaţia, instalată pe telefoane inteligente, a ajutat reprezentanţii de vânzări ai companiei, care vizitează magazinele pentru împrospătarea stocurilor, să reducă timpii de comandă, să aibă la îndemână catalogul virtual cu stocurile actualizate în timp real, toate acestea conducând la o scurtare cu 15% a duratei medii petrecute cu un client Alka Trading.

„În primul rând, actul vânzării este mai scurt şi 100% securizat ca şi informaţie. Forţa de vânzare se bazează pe această aplicaţie, care este un ajutor incredibil de exact. Planificăm actul de vânzare mult mai atent, integrăm campaniile de marketing cu aplicaţia SFA astfel încât să avem instrumentele necesare pentru orice tip de competiţie pe teren. În plus, soluţia a fost personalizată într-o asemenea măsură încât putem lista rapoarte la orice oră, de oriunde, informaţia fiind actualizată în timp real”

Cristi Petcu, Director General Adjunct al Grupului Alka

Aplicaţia utilizată de Alka Trading este ASKI SFA furnizată de Wizrom Software, setată astfel încât să permită gestionarea, pe lângă activitatea specifică de vânzare, şi pe aceea de merchandising, raportare sau creare de clienţi noi.

„La două luni de la semnarea contractului, AlkaTrading, căreia îi mulţumim pentru alegere şi încredere, a început să lucreze cu soluţia ASKI SFA, iar după încă o lună toate funcţionalităţile specifice erau deja dezvoltate şi integrate. Un element diferenţiator al acestei soluţii este că permite generarea de politici comerciale personalizate pe profilul fiecărui client”

Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software

„Alka Trading este una dintre primele companii din România care au folosit o soluţie SFA, la vremea aceea dezvoltată in-house. Am decis să implementăm o soluţie nouă, modernă, cu ajutorul Wizrom pentru că este reprezentantul pentru România al unui producător renumit de soluţii SFA, dezvoltate pentru platformele Windows mobile, Android şi iOS, la a cărui alegere a contat şi experienţa echipei dar şi raportul cost/beneficii al aplicaţiei”, a mai declarat Cristi Petcu.

În portfoliul Wizrom Software sunt mai mult de 10 de companii care activează pe acelaşi segment de piaţă ca şi Alka Trading.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button