BusinessGoing OutLife&Style

Alice Botnarenco duce “Femei în Afaceri” și la Braşov

Alice_Botnarenco_Presedinte_Femei_in_AfaceriFemei în Afaceri, cea mai activă comunitate profesională de business dedicată femeilor din România, deschide prima sucursală locală, în Brașov, cu scopul de a continua trendul și de a promova mediul feminin de afaceri local și de a oferi sprijin pentru dezvoltarea la nivel național și internațional a antreprenoarelor, dar și a specialistelor din companii.

de Marian Crăciun

Managerul de reprezentanţă din Brașov este Simona Şandru, cu experienţă de 8 ani în mediul de business local. Simona urmează în prezent un MBA în cadrul University of Wales & Robert Kennedy College.

Extinderea la nivel național reprezintă un pas natural în dezvoltarea asociației, dat fiind faptul că am identificat o nevoie în creștere a femeilor din mediul de afaceri local pentru networking și, mai ales, schimb de experiențe. Brașov este primul oraș în care deschidem o filială locală, mulţumită antreprenoriatului românesc în plină dezvoltare în oraşul de sub Tâmpa. Ne propunem să aducem în prin plan şi în Braşov poveștile femeilor de succes care pot inspira alte femei să pornească o afacere sau să identifice noi oportunități de dezvoltare profesională.”,

Alice Botnarenco, antreprenor, fondator și președinte al organizației Femei în Afaceri.

Proiectul de succes „Meet the WOMAN!” este replicat de filiala din Brașov, având un scop informativ și motivațional, prin prezența unei femei de succes din mediul de business în calitate de speaker. Invitata primei ediții din Brașov reprezintă unul dintre cele mai de succes modele de leadership feminin din România – Bibiana Stanciulov, producător Topoloveni și Topoloveana. Magiunul de Topoloveni este singurul produs alimentar tradițional românesc protejat de Uniunea Europeană, iar brandul Bibianei Stanciulov este furnizor al Casei Regale a României.

Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie 2013, ora 19:00, la Hotel Kronwell, accesul fiind realizat pe bază de înscriere. Proiectul „Meet the WOMAN” se adresează femeilor care sunt la începutul vieții profesionale, antreprenoarelor sau specialistelor într-un domeniu de activitate. Evenimentul este structurat în trei părţi: o sesiune de prezentare a fiecărei participante, o sesiune în care speakerul invitat pune în dezbatere o temă de business și o sesiune finală de business networking.

Despre Femei în Afaceri: Fondată în 2009, Femei în Afaceri este cea mai activă și profesionistă comunitate de business dedicată femeilor din România, care reflectă și promovează mediul de afaceri feminin, organizează evenimente de business și dezvoltă parteneriate internaționale. Pornită inițial ca o comunitate online, Femei în Afaceri numără în prezent aproape 2000 de membre în grupul de pe Linkedin și câteva mii de participante la evenimente de business networking desfășurate pe parcursul a 3 ani și jumătate de existență.

În septembrie 2012, Femei în Afaceri a lansat prima platforma online de business pentru femeile din România, accesibilă membrelor prin intermediul site-ului www.femei-in-afaceri.ro. Tot în 2012, organizația a reprezentat România la Global Summit of Women de la Atena, Grecia. Portalul Femei în Afaceri oferă oportunități de  promovare targetate către femei, oferind informații  despre produse, servicii și noutăți din lumea afacerilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button