BrandFashion

Alexandra Badoi, La Femme in Micul Paris

alexandra badoiNoua colectie primavara vara 2013 Moda a la Paris este produsa in Franta si este inspirata de divele frantuzesti de altdata. La Femme invita prin noua sa colectie la feminitate, delicatete si romantismul Parisului anilor 60. Fustele clos, rochiile seducatoare de seara si combinatii delicate din voal si brocart aduc un omagiu divei pariziene si stilului sau inconfundabil.

Prezentatoarea stirilor despre vreme din cadrul jurnalului Observator de la Antena 1 si cantareata de muzica trance Alexandra Badoi a devenit imaginea brandului vestimentar La Femme in Romania!

Ma simt onorata sa fiu ambasadorul de imagine al brandului La Femme! Aceasta companie functioneaza de ani buni in piata romaneasca, respectand femeia, moda si bunul simt. Imi doresc ca impreuna cu echipa din spatele acestui brand sa promovam stilul chic si trendy prin tinutele de inspiratie frantuzeasca! Mai mult de-atat, ne propunem ca fiecare doamna sau domnisoara sa se simta cu adevarat La Femme, 

Alexandra Badoi

Colaborarea vedetei cu una dintre cele mai cunoscute companii romanesti in domeniul retailului vestimentar marcheaza lansarea conceptului si colectiei La Femme primavara-vara 2013 Moda la Paris atat pe noua platforma online www.lafemme.ro, cat si in magazine.

Alegerea Alexandrei a fost una usoara si fireasca. Este tanara, frumoasa si fermecatoare si vrem ca toate clientele noastre sa se simta la fel. Este un model demn de urmat, o persoana talentata, care Si-a pastrat modestia. Eleganta si cu bun gust, Alexandra este una dintre tinerele prezente in televiziune despre care am considerat ca reprezinta chicul parizian pe care La Femme il doreste prezent in Bucuresti, micul Paris, 

Magda Trandafirescu, manager La Femme

La Femme este un brand romanesc nascut in 1994 din dorinta de a crea tinute chic si trendy pentru toate varstele. De 19 ani, La Femme ofera clientelor sale calitate, eleganta si feminitate. In prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti si un magazin online www.lafemme.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button