Going OutLife&Style

AFTERHILLS își deschide porțile pentru zece zile

AFTERHILLS, cel mai tânăr festival de muzică de anvergură din România, își deschide porțile pentru zece zile. Iubitori ai festivalului din peste 15 orașe din România și din mai mult de 20 de țări sunt așteptați cu distracție la dublu, dar și cu multe surprize. Peste 200 de trupe și artiști locali și internaționali se pregătesc să urce pe scenele festivalului.

Cea de-a treia ediție a festivalului din inima Moldovei vine cu mari schimbări pentru festivalieri. Desfășurându-se pe parcursul a două weekend-uri în inima pădurii din Dobrovăț, aflată la 20 km de Iași, AFTERHILLS 2019 își propune să le ofere vizitatorilor o experiență diferită, unică în România.

Primul weekend, 23 – 25 august, cunoscut mai ales ca #dici, este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM și trance, care sunt dornici să petreacă până la răsărit alături de cei mai în vogă și iubiți artiști. Așadar, Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3HAB, Sam Feldt, Manuel Riva CTC sau Nane sunt doar câteva dintre numele care îi vor încânta pe tinerii festivalieri.

Cel de-al doilea weekend sau #dicinu, 30 – 1 septembrie, este weekend-ul în care vor performa artiști și trupe live într-o atmosferă chill și, bineînțeles, de multă voie bună. Printre artiștii și trupele care vor urca pe scenă se numără Claptone, Faithless DJ Set, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, Morcheeba, Subcarpați sau Șuie Paparude.

Atmosfera va fi completată de stand-up comedy, AFTERHILLS fiind primul și singurul festival din România care a pus comedia pe scenă încă de la ediția din 2018. Nume mari din stand-up-ul românesc îi vor încânta pe festivalierii dornici de umor, printre care Teo, Vio și Costel, Dan Badea, George Tănase, Mincu și Maria Popovici, Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu.

Toate acestea vor fi completate de un Happy Week #divară, perioada dintre cele două weekend-uri, o experiență nouă de festival în sensul cel mai specific al cuvântului. Practic, toți cei care își vor dori să evadeze din tumultul orașului pentru a se bucura de activități relaxante, de vacanță, vor putea să vină la AFTERHILLS în perioada 26 – 29 august, unde vor fi încântați de show-uri de stand-up, vor dansa în liniște la Silent Disco sau se vor lansa în debate-uri prietenoase la Chill Stage. Nu în ultimul rând, cinema Orange TV Go le va oferi participanților o experiență diferită iubitorilor de film, prin intermediul proiecțiilor în aer liber. Happy Week #divară este gratuit pentru toți AFTERHILLERII, iar cei care-și doresc să participe doar în acea perioadă la festival își pot achiziționa biletul Happy Week în valoare de 50 RON.

AFTERHILLS 2019 așteaptă festivalieri din toate colțurile țării și nu numai

AFTERHILLS așteaptă aproximativ 10.000 de vizitatori în fiecare zi, veniți atât din Iași, orașul gazdă, cât și din toate orașele mari din țară. Festivalieri din București, Cluj, Timișoara, Brașov, Sibiu, Arad, Alba Iulia, Constanța, Târgu Mureș, Bacău, Suceava, Botoșani, Galați, Brăila sau Buzău sunt așteptați în inima Moldovei. Nici festivalierii de peste granițe nu vor lipsi, venind din peste 20 de țări, printre care Republica Moldova, Germania, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Olanda, Grecia, Turcia, Irlanda, Belgia, Danemarca, Luxemburg, Polonia și chiar și Suedia, Norvegia și Statele Unite.

Aproximativ 70% dintre aceștia vor fi prezenți pe toată durata festivalului, diferența fiind completată de cei care au optat pentru un singur weekend și cei care și-au achiziționat Day Tickets.

„Ne-am dorit să conectăm festivalierii între ei mai mult decât au făcut-o până acum, precum și să le dăruim emoția de a face parte dintr-un grup extrem de mare de oameni, fiecare dintre aceștia venind pentru muzică și artă. Am reușit să realizăm acest lucru de fiecare dată și suntem încrezători că și acum le vom putea oferi celor care vin la AFTERHILLS una dintre cele mai intense experiențe de festival!”, a declarat Ovidiu Biber, co-fondator AFTERHILLS .

Cei care doresc să profite la maximum de experiența AFTERHILLS, însă nu și-au achiziționat biletele din timp, o vor putea face la festival atât pentru ambele weekend-uri, cât și pentru un singur weekend sau doar pentru o zi. Organizatorii le recomandă acestora să fie atenți la indicațiile de încărcare a brățării, iar dacă vor dori cazare în camping să se asigure în prealabil că mai sunt locuri disponibile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button