Parenting

Află cât de cooler eşti!

johnny-bravo-wallpapersAi observat cum fiecare vară te provoacă să-ţi pui mintea la contribuţie pentru a descoperi metode inedite de răcorire? Ei bine, chiar dacă te-ai gândit deja la un sistem de ventilaţie şmecher cu evantaiul bunicii sau cu pistolul cu apă de jucărie, poţi fi mai cooler de atât! Iar dacă doreşti să-ți afli factorul Cooler, Ursus te invită să intri în aplicaţia “Află cât de cooler eşti” şi să te lași surprins!

In plus, atunci când hainele se lipesc de tine, iar strălucirea soarelui îţi împăienjeneşte privirea, ai nevoie de ceva cu adevărat revigorant. Soluţia e URSUS Cooler, mixul răcoritor de bere şi limonadă, de savurat cu gaşca, pentru distracţie îndelungată la orice oră din zi!

Iar pentru că vara se anunţă bogată în evenimente, cu URSUS Cooler profiţi de toate, fie că alegi marea, muntele care freamătă de viaţă sau oraşul toropit de căldură.

Oricând  simți nevoia să aduci mai aproape briza mării sau uşoarele adieri de la munte, URSUS Cooler îți stă la dispoziţie în varianta cu şi fără alcool – la doze și sticle de 0.5 litri, toate având o proporție de 40% bere și 60% limonadă – ceea ce îl face mixul potrivit pentru orice moment”.

Mihai Bârsan, Vice Preşedintele de Marketing al Ursus Breweries

Mixul de bere rece şi limonadă proaspătă te va ajuta să treci mai uşor de temperaturile ridicate, iar întâlnirile cu prietenii vor avea parte de cea mai cooler atmosferă. Aşa că, pregăteşte-te! Regele Verii dă startul revigorării intense, pentru ca tu să profiţi la maxim de cea mai frumoasă perioadă a anului!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button