Going OutLife&Style

AFI Palace Cotroceni continuă seria concertelor de vară cu Andreea Bălan

Andreea_BălanAFI Palace Cotroceni se află la cea de-a cincea săptămână a campaniei de vară Mega All Inclusive, dedicată frumuseții și culorii indigo.

De la lansarea campaniei, fiecare săptămână a fost dedicată unei culori care a simbolizat moda, dragostea, deliciile culinare sau distracția și a adus pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți artiști, precum Andra, Andreea Bănică, Alex Velea și Connect-R.

Săptămâna această continuă în același ton, cu nuanțe de indigo și zile dedicate frumuseții. Mai mult decât atât, mâine seară, începând cu orele 20:00, Andreea Bălan va susține un concert plin de culoare și distracție.  Tot atunci se va anunța si câștigătorul celei de-a cincea excursii oferite în Grecia.

Astfel, cei care doresc să se înscrie în concurs, sunt așteptați în AFI Palace Cotroceni pentru a afla toate detaliile participării.

După concert, sesiunile de shopping pot continua, pentru că AFI Palace Cotroceni îşi va prelungi programul cu o oră, special pentru invitaţii săi.

De asemenea, cei vin îmbrăcați în culoarea săptămânii la AFI Palace Cotroceni, au șansa de a primi premii surpriză din partea Patrulei Culorilor.

Urmăriţi fiecare săptămână din program pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni și bucuraţi-vă de o vară Mega All Inclusive la AFI Palace Cotroceni!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button