GadgetTrends

Advanced Health aduce produsele iHealth si in Romania

Advanced Health Event-03.04.2014iHealth Labs deschide o nouă filială europeană la Bucureşti şi lansează oficial în ţara noastră linia de dispozitive medicale wireless prin Bluetooth pentru dispozitive Apple sau cu sistem de operare Android, prin intermediul Advanced Health Romania, reprezentantul exclusiv pentru România al companiei americane.

Aceste dispozitive integrează tehnologia de ultimă generaţie si contribuie semnificativ la uşurarea monitorizării stării de sănătate, împreună cu dispozitivele mobile prezente în viața noastră de zi cu zi: smartphone-uri și tablete. Pe măsură ce ştiinţa avansează, Advanced Health îşi propune să integreze tehnologia mobilă cu cele mai noi dispozitive pentru monitorizarea sănătății.

Astăzi, totul este mai uşor, atât pentru utilizatorii domestici, cât şi pentru medici. Monitorizarea stării de sănătate poate fi făcută acum oricând şi oriunde, rezultatele testelor şi rapoartele putând fi trimise direct prin e-mail medicului personal, fără a mai fi necesare deplasări dese la cabinetul medical pentru un control amplu.

Pentru medici, dispozitivele funcţionează ca o metodă extrem de utilă ce face orice investigaţie, mai rapidă şi mai eficientă. Produsele comercializate de Advanced Health în România reuşesc să facă viaţa mai uşoară tuturor utilizatorilor, oferind mai mult timp liber, un control mai bun şi un rol mai activ în monitorizarea stării de sănătate.

Promisiunea Advanced Health este aceea de a oferi tuturor clienţilor săi un acces rapid şi facil la cele mai noi tehnologii din domeniul medical, astfel încât diagnosticarea sau monitorizarea stării generale de sănătate să fie mai rapidă, complexă şi accesibilă.

Pentru Uwe Diegel, preşedinte al iHealth Labs Europa, crearea noii generaţii de dispozitive iHealth® este o evoluţie naturală în sfera dispozitivelor medicale.

“Monitorizarea regulată a semnelor vitale într-o atmosferă relaxată oferă utilizatorilor informaţii relevante cu privire la starea lor de sănătate. Mai important, iHealth® oferă – şi acesta este o premieră pentru un dispozitiv medical – tendinţe şi fluctuaţii în rezultate, oferind utilizatorului posibilitatea de a împărtăşi cu uşurinţă datele obţinute cu medicul sau. Acest lucru transformă utilizatorul într-un analizator al propriei sale stări de sănătate, care înţelege şi utilizează datele pentru gestionarea optimă a stării sale.” a declarat Uwe Diegel.

Toate dispozitivele iHealth® beneficiaza de garantie internationala, iar in cazul defectelor de fabricatie, produsele sunt inlocuite integral.

Din anul 2013, Advanced Health este furnizorul numărul 1 în România pentru vânzarea şi distribuirea de echipamente şi aparatură medicală wireless pentru uz profesional şi personal. Toate produsele comercializate au fost testate şi sunt recomandate de catre Sanamed Hospital, centru de excelenta in tratarea diabetului si a patologiilor conexe şi sunt disponibile pe site-ul companiei, www.advancedhealth.ro Din anul 2014, Advanced Health este reprezentantul oficial al iHealth Labs Inc. in Romania pentru intreaga gama de produse iHealth si iBaby.

Advanced Health Event-Glucometru 2in1 Smart

Advanced Health Event-Glucometru BG5 - Ihealth

Advanced Health Event-Dan Cucuteanu CEOAdvanced Health - iBaby Monitor

Advanced Health Event-Dan Cucuteanu CEO Advanced Health3

Advanced Health Event-Dan Cucuteanu CEO Advanced Health2

Advanced Health Event-Dan Cucuteanu CEO Advanced Health

Advanced HEalth Event-Alina Dumitru

Advanced Health Event-03.04.2014

Advanced Health Event- Dr. Ileana Stamate - Sanamed Hospital

Advanced Health Event-iHealth Activity and Sleep Tracker AM3

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button