Going OutLife&Style

Adrian Hadean face turul culinar al Romaniei cu Vodafone Firsts

adrian hadean_vodafoneAdrian Hadean, blogger si chef, este primul roman care isi va vedea visul implinit prin programul Vodafone Firsts: turul culinar al Romaniei si prima sa aplicatie mobila, dezvoltata impreuna cu Vodafone.

Vodafone Romania are placerea sa anunte lansarea primei initiative locale care se inscrie in programul Firsts, precum si a concursului international “Pitch your First”, organizat de Vodafone Group in 10 tari. “Vodafone Firsts” reprezinta noul program global de brand, lansat la inceputul anului prin care Vodafone doreste sa ii ajute si sa ii inspire pe oameni sa faca lucruri extraordinare, pentru prima data in viata lor, cu ajutorul tehnologiei mobile.

Taste of Romania – primul “First” romanesc

Adrian Hadean, blogger si bucatar pasionat, isi va vedea visul implinit, acela de a face un tur culinar al tarii si de a descoperi cele mai savuroase retete specifice fiecarei zone a Romaniei. In luna iunie, Adrian Hadean va strabate regiunile tarii si va impartasi, pas cu pas, din experientele, retetele si povestile stranse pe parcursul calatoriei sale, prin canalele de social media.

Retetele sale vor fi cuprinse in aplicatia mobila “Taste of Romania”, dezvoltata de Vodafone, care va fi disponibila pentru toti utilizatorii, inclusiv pentru turistii  care viziteaza Romania, aflati in roaming.

“Suntem bucurosi sa anuntam prima initiativa locala din cadrul programului Vodafone Firsts. Astfel, vom sustine calatoria lui Adrian Hadean prin Romania culinara si vom descoperi, alaturi de el, cu ajutorul tehnologiei mobile. cele mai interesante si savuroase mancaruri autohtone. Gustul Romaniei va fi ‘redat’,     intr-o aplicatie mobila numita ‘Taste of Romania’, care va putea fi descarcata gratuit de toti utilizatorii. Tot astazi anuntam si lansarea competitiei globale “Pitch your First” prin care romanii cu idei ambitioase sunt invitati sa isi impartaseasca visul pe www.firsts.com”

Laura Barbu, Brand & Marketing Communication, Vodafone Romania

“Pitch Your First” –  Implineste-ti visul!

Vodafone Group da startul concursului international “Pitch Your First “,  o initiativa menita sa ii incurajeze pe oamenii din 10 tari, printre care si Romania,  sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara, cu ajutorul tehnologiei mobile. Cele 10 tari in care Vodafone Group desfasoara concursul, in perioada mai-octombrie 2014, sunt: Romania, Italia, Egipt, Ungaria, Marea Britanie, Spania, Africa de Sud, Qatar, Olanda si Germania.

Astfel, romanii care au idei ambitioase si isi doresc sa isi vada visul implinit  cu ajutorul Vodafone se pot inscrie  pe site-ul www.firsts.com, in perioada 14 mai – 15 august, prin completarea unui formular online. Ulterior, un juriu independent va alege 10 finalisti din fiecare tara, iar in ultima faza a concursului, cele 10 proiecte selectate vor fi supuse votului public in fiecare tara in parte.

Cei 10 castigatori vor fi anuntati in data de 3 octombrie 2014. Premiul va consta in sustinerea materiala pentru realizarea proiectului castigator, precum si in producerea unui film documentar care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone Romania si pe site-ul www.firsts.com

Vodafone Lifies

Special pentru a promova concursul “Pitch your first”, Vodafone proiecteaza  filmul “Lifies” in spatii publice din mai multe tari, inclusiv Romania. Proiectiile speciale sunt realizate pe cladiri celebre cum ar fi Kulturbraueri in Berlin, Teatrul National din Londra,  Liceul Piarist in Budapesta. Si romanii vor putea viziona filmul Lifies care va fi proiectat pe cladirea Teatrului National din capital, sambata, 17 mai, incepand cu ora 21:00.

“Lifies” a fost realizat de catre Vodafone Group si surprinde reactiile a 53 de oameni din intreaga lume, care traiesc o experienta deosebita pentru prima oara. Printre altele, filmul reflecta si experienta unui copil roman, in varsta de 6 ani, care calareste pentru prima oara un cal.

Vodafone ii incurajeaza pe utilizatorii din intreaga lume sa isi surprinda propriile reactii printr-un scurt film realizat cu smartphone-ul sau cu tableta exact  atunci cand li se intampla ceva deosebit. Vodafone a denumit aceasta captura a unei emotii, cu ajutorul tehnologiei mobile –  Lifie.

La nivel international, Vodafone Firsts i-a avut in prim plan pe Mary Kom, campioana olimpica la box, originara din India, surfer-ul britanic Tom Lowe, muzicianul sud-african Spoek Mathambo sau bunicile originare din Olanda – An si Ria – care au zburat pentru prima oara cu avionul. Programul a fost lansat, in premiera, in noaptea de Anul Nou, cand miile de oameni care s-au aflat pe strazile Londrei au putut experimenta primul foc de artificii multi-senzorial din lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button