Going OutLife&Style

adidas prezintă “Forever Blue”, noul echipament al celor de la Chelsea

Chelsea FC Homeadidas prezintă “Forever Blue”, noua campanie elaborată împreună cu Clubul de fotbal Chelsea, pentru lansarea noului echipament pentru meciurile de pe teren propriu. Echipamentul va fi purtat în sezonul 2014/15.

Noul echipament a fost lansat în cadrul campaniei ‘Forever Blue’. Pentru lansare au fost create o serie de materiale video speciale care marchează momentele iconice ale jucătorilor din echipa Chelsea. Mai mult, pentru a ilustra momentele legendare, jucătorii au fost impotalizați cu ajutorul unor sculpturi  unice.

Fiecare material este însoțit de vocea lui Jose Mourinho, care revocă fazele emblematice, de la goluri, până la momente pe teren care s-au transformat în referințe pentru fotbalul mondial.

O astfel de fază este și apărarea loviturii de pedeapsă a lui Petr Cech dată de Bastian Schweinsteiger de la Bayer Munchen, care a determinat primul succes în Champions League din 2012. Încă un astfel de exemplu este și golul din deschidere a lui Fernando Torres împotriva celor de la Benfica din sezonul trecut din finala Europa League, sau lovitura de voleu a lui Gary Cahill împotriva celor de la Spurs, alături de golul minune a lui Oscar împotriva Juventus și cel mai recent ‘hat-trick’ a lui Eden Hazard împotriva Newcastle în Premier League.

Campania, ce are la bază legendarul concept „It’s Blue. What else matters?”, are un punct culminant care îi va surprinde pe fani. Pentru a dezvălui noul echipament cu care vor evolua pe teren propriu, fotbaliștii sunt protagoniștii unui clip în care sculpturile prind viață pentru un nou sezon, 2014/15, în care evoluția de pe stadion va scrie istorie și de această dată.

Design-ul se inspiră din echipamentele clubului de la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990. Tonuri contrastante de albastru se completează pe partea din față a tricoului cu un design în dungi în  două nuanțe.  Noul echipament are la bază inovații de top adidas, precum tehnologia Clima Cool.

Directorul executiv de la FC Chelsea, Ron Gourly, a declarat: “Suntem foarte mândri că am lucrat din nou cu adidas pentru noua campanie de lansare a echipamentului pentru meciurile de pe teren propriu, din sezonul 2014/15. Tema creativă a “Forever Blue” și imortalizarea acelor momente memorabile ce vor rămâne în mintea jucătorilor și fanilor noștri este o modalitate foarte bună de a aduce noul echipament la viață“.

Petr Cech a adăugat: “Tuturor jucătorilor le place să se implice în aceste campanii și ideea de a fi “Forever Blue” este ceva cu care toți pot relaționa, pentru că avem cu toții propriile noastre amintiri unice din carieră.  Știu că momentul meu în finala Campions League îmi va rămane pentru totdeauna și sunt încântat să văd că sculptura mea mă va ajuta să împărtășesc acest moment cu fanii.

Directorul de Brand, Nick Craggs povestește despre noua lansare: “Clubul de foltbal Chelsea a scris și continuă să scrie istorie prin fiecare gol, fiecare pasă, cu fiecare deposedare și cu fiecare meci în care adversarul nu reușește să marcheze niciun gol. Jucătorii adaugă noi capitole în istoria Premier League în fiecare săptămână. Lucrând cu jucătorii și identificând momentele de apogeu, am reușit să creăm o campanie convingătoare, care va rămâne pentru totdeauna. Nu este vorba doar despre echipament; este ceea ce însuflețește acesta. Pentru fani. Pentru echipă. Pentru culoare și pentru viitor”.

Torres

Cahill

Cech_Red

Hazard

Oscar

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button