Parenting

Actavis a anunțat câștigătorii concursului pentru jurnaliști „Susținem Performanţa”

Sustinem performanta (2)Grupul farmaceutic Actavis, a treia cea mai mare companie farmaceutică generică, a anunţat astăzi câştigătorii concursului pentru jurnalişti „Susţinem Performanţa”, premiindu-i în cadrul unui eveniment special.

La concursul care s-a desfăşurat în perioada 1 noiembrie 2013 – 1 februarie 2014 s-au înscris 73 de participanţi din presa scrisă, radio şi televiziune, cu materiale.

Evaluarea s-a desfăşurat în două etape, iar în urma selecţiei au fost desemnaţi câştigătorii:

  1.  Diana Robu, www.ziare.com premiul de 500 de euro
  2.  Andreea Ciulac, Evenimentul Zilei, premiul de 300 de euro
  3. Andreea Neferu, Ziarul Fiananciar/Business Magazin, premiul de 200 de euro

De asemenea, datorită calității materialelor înscrise în concurs, juriul a decis să acorde şi premii speciale. Acestea au mers către următorii jurnaliști:

–          SARA EL HABASHI, Teen Press

–          ANDREI  MILITARU, Adevărul

–          CĂTĂLIN BĂLAN,  DIGI TV

–          IOANA  PAVERMAN,  Realitatea TV

–          SERGIU  CORA, Antena 3

„Am parcurs cu mare plăcere fiecare articol înscris în concurs, materiale în care se vorbește despre oameni deosebiţi, mai puțin cunoscuți nouă sau publicului larg. Aşa cum bănuiam înainte de lansarea competiţiei, există foarte mulţi oameni interesanţi care vorbesc despre România în exterior prin ceea ce sunt şi prin ceea ce fac. După cum există oameni deosebiţi care fac lucruri frumoase chiar aici, în țară, însă despre care se vorbeşte puțin astăzi în media. Ne dorim să continuăm acest proiect, poate chiar să îl extindem, iar experienţele pozitive şi valorile autentice să ocupe din ce în ce mai mult spaţiile mass-media

Ana Maria Drăgănică – Manager Comunicare, Actavis România

Competiţia face parte din proiectul “Susţinem Performanţa”, un program complex de promovare a excelenţei şi valorilor româneşti, derulat de Actavis. Jurnaliştii au fost invitaţi să se înscrie în concurs cu materiale care abordează subiecte referitoare la oamenii deosebiţi care au reuşit să devină cunoscuți prin rezultate remarcabile, dar şi la cei care îi susţin în acest demers: profesori, mentori, companii. În concurs au fost înscrise materialele care au fost publicate în perioada 1 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014.

La competiţie s-au înscris jurnalişti din mass media naţională şi locală (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Vaslui etc) cu materiale despre oameni care s-au făcut remarcaţi prin talent şi dedicare într-un anumit domeniu. Acestea au fost evaluate, în  primă etapă, de către cititorii www.sustinemperformanta.ro, prin sistem de vot deschis. Primele zece articole care au acumulat cele mai multe voturi din partea publicului au fost evaluate apoi de un juriu format din:

  • Gabriela Szabo – membru de onoare al juriului
  • Prof. Dr. Daniela Bogdan – Inspector General în cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului
  • Liviana Tane – Jurnalist Freelancer, reprezentant mass-media
  • Ioana Tofolean – studentă la Facultatea de Medicină și medaliată la Olimpiada Internațională de Chimie
  • Dan Năprădean – Director Calitate, Actavis Operation/Sindan Pharma
  • Ana Maria Drăgănică – Manager Comunicare, Actavis România

Programul “Susţinem Performanţa” este cel mai amplu proiect educaţional derulat de o companie privată în România după 1990 şi constă în susţinerea constantă a lotului olimpic român la olimpiadele internaţionale de chimie, susţinerea performanţei studenţilor de la facultăţile de medicină şi farmacie, dar şi alte proiecte educaţionale. În luna noiembrie 2013, Actavis a lansat o campanie de comunicare cu acelaşi nume. Campania de promovare a valorilor româneşti cuprinde o platformă online www.sustinemperformanta.ro, o componentă de comunicare social media şi un concurs dedicat jurnaliştilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button