Going OutLife&Style

A început numărătoarea voturilor pentru premiile Emmy 2013

emmy 2013EY aniversează cel de-al 25-lea an de colaborare continuă cu Academy of Television Arts & Sciences. Membrii Academiei de Arte şi Ştiinţe Televizuale au depus, pe 26 august, voturile care vor fi procesate de Ernst & Young LLP pentru a desemna câştigătorii celei de-a 65-a ediţii a premiilor Primetime Emmy.

Ceremonia de decernare a premiilor va fi transmisă de canalul CBS duminică, 22 septembrie, începând cu ora 05:00 PM (07:00 ora României) în direct de la Nokia Theatre din Los Angeles, California.

EY, unul din liderii globali de servicii profesionale de audit, taxe, tranzacţii şi consultanţă a asigurat procesul de numărare a voturilor pentru premiile Primetime Emmy în ultimii 25 de ani.

În fiecare an, firma ia numeroase măsuri pentru a păstra integritatea procesului de centralizare a rezultatelor, precum şi pentru a proteja rezultatele până când sunt făcute publice în mod oficial.

În cadrul măsurilor uzuale de protecţie se înscriu transportarea plicurilor sigilate la ceremonia de decernare în maşini diferite, verificarea triplă a tuturor rezultatelor, păstrarea sub control strict a fiecărui plic până când acesta este înmânat prezentatorului, etanşeizarea manuală a fiecărui plic în parte şi imprimarea conţinutului plicurilor câştigătoare în condiţii de maximă siguranţă, astfel încât nicio informaţie despre rezultate să nu iasă în afara biroului firmei din Los Angeles. În cei 25 de ani de gestionare a centralizării şi numărării voturilor pentru premiile Emmy de către Ernst & Young LLP, nu a avut loc nicio breşă de securitate în proces.

Şi în acest an, plicurile care conţin numele câştigătorilor premiilor Emmy vor fi înmânate prezentatorilor după ce vor fi purtate ceremonial pe covorul roşu închise într-o servietă prinsă de încheietura unui reprezentant senior al Ernst & Young LLP.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button