Home & DecoLife&Style

OZN-ul din sufragerie: IGREGO, cel mai nou corp de iluminat cu LED de la Electromagnetica

Suspendat de tavan sau amplasat pe perete, IGREGO este cel mai nou corp de iluminat cu LED de la Electromagnetica și primul pas pe care compania îl face pe piața echipamentelor de iluminat casnic.

Cu un design desprins din filmele SF, lampa premium IGREGO are forma literei ”Y”, formă care i-a inspirat și denumirea. Coincidență sau nu, autorul design-ului este el însuși un reprezentant al așa-numitei “Generații Y”.

Originalitatea și inovația, eleganța și simplitatea formei sunt caracteristicile care au stat la baza dezvoltării IGREGO”, a declarat Demetrius Tănase, designer-ul produsului.

Una din trăsăturile definitorii sunt cele trei brațe ajustabile, care pot fi rotite la 356 de grade, ceea ce permite direcționarea fluxului luminos, în funcție de nevoile funcționale sau ambientale ale utilizatorului.

O altă particularitate a lui IGREGO este modularitatea. Fiecare corp IGREGO se poate interconecta, astfel că un model poate agrega maxim șase module alimentate de o singură sursă.

IGREGO este echipat cu patru LED-uri pe fiecare braț (12 LED-uri în total), un LED având o putere de 1 watt. Această abordare modulară face ca IGREGO să fie extrem de potrivit pentru spații precum living-uri, biblioteci, restaurante, spații de lucru, etc.

IGREGO va fi comercializat în patru variante cromatice – alb, negru, alb-negru și negru-alb -, iar primul lot-pilot de 150 de lămpi va ajunge în luna aprilie pe piața din România.

“Intrarea  Electromagnetica pe un nou segment face parte din strategia noastră de a dezvolta această linie de business în care avem deja o istorie de aproape cinci ani. Suntem deja unul dintre actorii principali ai pieței românești de iluminat cu LED-uri pe segmentul industrial și retail, așa că noua linie de dezvoltare este un pas firesc”, a declarat Eugen Scheușan, anticipând că peste câteva luni, compania va lansa al doilea model destinat segmentului rezidențial.

Cea mai recentă realizare a Electromagnetica, care anul trecut a obținut aproape 10 milioane de euro din vânzarea de sisteme și corpuri de iluminat cu LED (Light-Emitting Diode), IGREGO este proiectat, dezvoltat și produs sută la sută în România și va fi unul din vârfurile de lance ale exporturilor companiei pe segmentul corpurilor de iluminat.

Pentru 2015, Electromagnetica are în vedere investiții de 1,5 milioane euro pentru achiziția de noi echipamente tehnologice, SDV-uri și aparate de măsură și control, dar și dezvoltarea forței de vânzări. Din punct de vedere strategic, activitatea companiei in domeniul corpurilor si sistemelor de iluminat cu LED se va concentra pe două direcții: iluminatul public și exportul.

Related Articles

One Comment

  1. Arata superb si se potriveste de minune in o bucatarie cu design minimalist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button