BeautyLife&Style

KEVIN MURPHY intră pe piața din România cu produse de top pentru îngrijirea părului!

NASCUTE DIN ACEEASI FILOSOFIE CA SI PRODUSELE DE SKINCARE, PRODUSELE KEVIN.MURPHY CONTIN TEHNOLOGIA WEIGHTLESS SI SUNT DEZVOLTATE SA LIVREZE FASHION, PERFORMANTA  SI ALEGERI CORECTE.

Inceputul lunii februarie a adus pe piața locală cel mai cunoscut brand australian pentru ingrijirea parului. Invitatul special, Parul Paz Bamrolia, Style.Master Kevin Murphy, a prezentat conceptul din spatele brandului  invitatilor speciali.

Printre aceștia s-au numărat vedete (Andreea Berecleanu, Carmen Bruma, Sonia Argint Ionesu, Ela Craciun, Diana Bart, Alexandru Constantin, Andreea Perju, Irina Mohora, Cristina Herea), presa de specialitate (Mara Coman – editor in chef Marie Claire, Diana Tofan – editor in chef Glamour,  Anda Brindusa – editor in chef Harper’s Bazaar, Roxana Dobrita – editor in chef Beau Monde, Elena Stoichita – editor in chef  OK!, Oana Popoiag – redactor sef Adjunct Viva, Catalina Cristescu – beauty editor Viva, Psychologies, Dana Panghe – beauty editor Unica) fashion bloggerii (Dana Enache – verdict.ro, Tatiana Ernuteanu, Adriana Popescu, Aicha Nicole, Alina Vlad)  hairstilisti de top (Monica Nemesu, Cristi Pascu, Cristina Trohani, Viorel Gruia) si echipa Unalike Beauty – (Carmen Negoita, Adonis Enache, Alex Vang, Alexandra Craescu, Sabina Trandafir, Raluca Netca).

KEVIN: THE SESSION STYLIST

“Lipsa de produse performante de care aveam nevoie atunci cand realizam sedintele foto pentru marile case de moda si reviste, m-au obligat sa trec peste conventional si sa creez primele produse de ingrijire a parului, inspirat fiind de produsele de ingrijire faciala! Am dorit sa creez o gama de produse care alaturi de talentul hairstylistului sa schimbe caracteristicele parului si sa duca trendurile intr-o noua directie!”

Kevin Murphy – un maestru al profesiei sale, ce înțelege cu adevarat puterea de transformare a părului. Lucrarile sale  au ajuns pe coperta tuturor revistelor glossy la nivel international; acesta a coordonat echipe de hairstaylisti pentru nenumărate case de modă.

După absolvirea cursurilor de la Vidal Sassoon din Londra, Kevin s-a întors în Australia si s-a pozitionat drept unul dintre cei mai influenti hairstilisti din țară. Lucreaza cu regularitate la pictorialele revistei australiene Vogue, și-a creat o nișa în cadrul industriei ca fiind un iubitor al look-urilor naturale, adoptand in pictoriale stylinguri cu aspect “păr de plajă”.

In 2007, Kevin a primit premiul Australian Master la AHFAS pentru contribuțiile sale remarcabile. Lucrand la multe pictoriale si prezentari de moda, modelele trec printr-o serie de schimbări, dar mai ales parul si tenul acestora! Fiind un colaborator constant al caselor de moda, lucrand cu modelele in backstage, Kevin a constatat că, pe măsură ce trece ziua, părul modelelor devine din ce in ce mai greu de coafat, lipsit de vitalitate.

In acel moment, nici un produs care se regasea pe piata nu satisafacea in totalitate nevoile unui stilist, mai ales atunci cand venea vorba de un editorial! Astfel, Kevin și-a creat propriul brand, un brand care sa răspunda nevoilor sale ca  stilist; acesta a dezvoltat produse  perfect de utilizat si de consumatorii finali.

In momentul in care au fost selectate ingredientele, KEVIN.MURPHY a căutat companii care utilizează micro-culturi, practici ecologice de cultivare sau tehnici ecologice de recoltare; produsele KEVIN.MURPHY contin ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate.

Vitaminele și aminoacizii repară suprafața exterioară a părului, îngroșând părul și reducând formarea de varfuri despicate.Extractele hranitoare din untul de Mango și din cel de Murumuru, netezesc cuticula firului de par  și confera flexibilitate si stralucire parului.

Produsele contin extracte din plante tropicale, Baobab, Bambus si sunt infuzeate cu esente de floare de portocal, ce hidrateaza in profunzime fara sa incarce parul.

Antioxidanții din pruna Kakadu – un fruct specific Australiei, Orhidee, Floare de Lotus și lamai salbatic, ajuta la prevenirea deteriorarii parului si repara parul ce a trecut prin multe procese termice si chimice!

Toate produsele KEVIN.MURPHY nu contin sulfati, parabenei si sunt Cruelty Free – nu sunt testate pe animale (este printre putinele branduri de produse de infrumusetare certificate PETA).

Produsele KEVIN.MURPHY nu contin sulfati, parabeni; curăță eficient și îndepărtează toate impuritatile, fara a actiona asupra culorii, longevitatea produselor fiind data de extractele din fructe si uleiurile esentiale.

AHA sau acizii din fructe derivați din Papaya, Citrice Trestie de  Zahar,  exfoliază ușor suprafața părului fără sa usuce sau sa-l deterioreze. Surfactanții naturali din Quillaja și alte surse derivate din plante creează o spumă bogată, care hidratează și hrănește părul.

EDUCATION

Aflați cum să utilizați gama de produse de înaltă performanță de la artisti legendari, care lucreaza foarte mult cu lumea enigmatica a modei, renumiti pentru colaborarea acestora cu  KEVIN.MURPHY pe platouri de filmare si reviste din toara lumea.

Programul  de educație “STAIRWAY TO KEVIN” include cursuri de bază și avansate, împreună cu show-uri  și demonstrații avansate de educație.

THE CHOICES WE MAKE

Toti cei care fac parte din echipa KEVIN.MURPHY sunt implicate in actiuni de protejare a mediului înconjurător și recunoasc gravitatea schimbărilor climatice periculoase. Aflați ce fac, ce fac alții și ce puteți face pentru a ajuta mediul înconjurător.

Noi toți depindem de planeta noastra! Este un adevăr universal care se aplică fiecărei ființe vii indiferent de locul în care trăieste și indiferent de naționalitate.

De-a lungul anilor, am devenit conștienți de faptul că suprapopularea și industrializarea au creat schimbări nocive asupra tuturor acestor elemente de care depindem. Noi, ca si culturi industrializate, recent am devenit conștienți de acest dezechilibru și de efectele negative pe care industrializarea le are asupra mediului, observand schimbări din ce in ce mai dramatice în climatul și în natura inconjuratoare.

Trebuie sa observam culturile care trăiesc în armonie cu mediul, culturile care înțeleg cum să trăiască pe această planetă, culturi ce  ajută la menținerea unui echilibru între ceea ce iau și ceea ce ei dau înapoi. Ei au învățat să trăiască în armonie, să mențina un echilibru în mediul înconjurător. Aceasta este o credință și o cunoaștere care este comună în multe culturi native din întreaga lume.

Kevin este unul dintre cei care a avut întotdeauna grijă de mediul înconjurător, dar până când nu si-a creat  propia linie de produse, nu era cu adevarat  conștient de cat de mult rău provoaca toate procesele de producție ale oricărui produs asupra mediului.

La Kevin Murphy se fac toate eforturile pentru a ajuta mediul înconjurător prin utilizarea ambalajelor reciclabile sau biodegradabile. Folosim ingrediente naturale din surse care sunt durabile și regenerabile și sunt recoltate utilizând metode care nu dăunează mediului.

THE CLIMATE REALITY PROJECT – Australia

KEVIN.MURPHY colaborează cu mândrie la programul impotriva schimbărilor climatice, initiat de liderul Al Gore. O organizație globală fără scop lucrativ, Proiectul CLIMATE REALITY este dedicat educării publicului cu privire la știința și impactul schimbărilor climatice și cauta la soluții la nivel local si mondial de protejare a mediului.

Dupa participarea la Summit-ul Asia-Pacific din 2011, care a avut loc la Jakarta, Kevin a devenit ambasador oficial al proiectului. El este responsabil pentru comunicarea mesajelor de protejare a mediului prin reteaua de saloane, hairstylisti si consumatori. Iar 20% din vanzarile de produse care contin aerosoli, se directioneaza catre  Proiectul CLIMATE REALITY pentru a sustine efortul de a diminua amprenta carbonului la nivel international.

THE HEART OF KM – culture is life

Indigenii australieni au acum una dintre cele mai mari rate de sinucidere a tinerilor din lume. Pierderea identității culturale și conexiunea spirituală pe care o deținuseră odată cu pământul și mediul sunt factorii cheie ai acestei statistici tragice.

Pe măsură ce tradițiile și moștenirea lor sunt distruse, simțul pierderii comunității indigene a devenit copleșitor. La rândul său, acest lucru a dus la confuzie pentru acești oameni, odinioară mândrii și creativi. Prin proiectul  THE HEART OF KM, acesta ofera spijin financiar, se exprimă și cauta soluții pentru ca indigenii sa fie integrati in comunitate.

Cultura și sentimentul de legătură cu țara lor sunt fundamentele, vitale pentru bunăstarea socială și emoțională a poporului indigen. Pentru a afla mai multe, vizitați site-ul campaniei http://www.cultureislife.org .

Împreună putem contribui la realizarea unei adevărate diferențe pentru a restabili echilibrul și armonia acestor comunități devastate.

Bine de știut!

Produsele KEVIN MURPHY se găsesc în magazinele Topline, dar și în saloanele partenere!

Cu o lungă carieră care cuprinde moda, podiumuri, editoriale și film, Kevin Murphy este unul dintre cei mai respectați și căutați Hairstylisti. Revista Vogue a declarat ca el este care a inventat aspectul iconic al “părului de plajă”.

Recunoscut pe plan internațional pentru lunga sa listă de cliente VIP dar și nenumărate pagini de lucrări editoriale pentru revistele high-end din întreaga lume, stilistul născut in Melbourne a început ca ucenic într-un salon din Queensland. Apoi si-a continuat studiile la faimoasa scoala Vidal Sassoon din Londra. Cariera impresionantă a lui Kevin Murphy se întinde pe mai mult de două decenii, timp în care s-a stabilit ca fiind un icon in industria frumusetii.

Avand un CV impresionat, acesta a lucrat cu cei mai faimosi fotografi de moda, printre care Patrick Demarchelier, Robert Erdman și Richard Bailey, a creat stiluri pentru edițiile internaționale ale Vogue, Harper’s Bazaar, Sports Illustrated, Marie Claire, Vanity Fair, InStyle , Rush, GQ, etc.

Putem sa gasim talentul lui Kevin si in cinema, lucrand la crearea filmului Moulin Rouge al lui Baz Luhrmann, iar celebrități precum Cate Blanchett, Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Dannii Minogue, Claudia Karvan, Enrique Iglesias, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Rose Byrne, Miranda Kerr, Catherine Mcneil, Jessica Hart și Abby Lee, au decalarat ca il adora!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button