AccesoriiBrandFashionTrends

50 Shades of Pharell! Artistul a colaborat cu Adidas pentru o colectie de pantofi sport

La 41 de ani, Pharell Williams continua sa surprinda, atat prin muzica sa, cat si prin colaborarile de succes din lumea modei. Dupa ce anul trecut a “intrigat” o lume intreaga prin aparitia sa alaturi de Cara Delevingne si Geraldine Chaplin in filmul “Reincarnation”, regizat de Karl Lagerfeld pentru  Chanel, anul acesta solistul a lansat alaturi de Adidas o colectie creativa de pantofi sport.

Pharell Williams x Adidas Originals Superstar Supercolor Pack contine pantofi sneaker Adidas Originals in toate nuantele pe care ti le-ai putea imagina.

“Supercolor este o celebrare a egalitatii prin diversitate. Din cele 50 de culori ai pantofilor sport Superstar, oricine va putea sa isi gaseasca nuanta preferata. Este o colectie diversa, dar care iti permite sa faci alegeri individuale. Indiferent ce culoare alegi, vei lua parte la experienta Supercolor”, a declarat solistul despre pantofii sport ce vor fi disponibili in Romania in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City.

adidassupercolor053

Realizat in imagini alb-negru cu cateva pete de culoare reprezentate de pantofii sport, filmul lansarii colectiei il infatiseaza pe Pharell Williams  vorbind despre originalitate si cum sa iti gasesti propria inspiratie si drumul in viata, concepte ce stau la baza filosofiei brand-ului Adidas. “Un superstar cunoaste importanta originalitatii. Acesta nu va urmari trend-urile si nu va asculta pe altcineva cu privire la ce sa poarte, ci isi va dori libertate de expresie”, spune artistul.

Cu un loc pe lista Vanity Fair al celor mai bine imbracate vedete din intreaga lume, solistul va primi pe 1 iunie Premiul Fashion Icon la ceremonia CFDA Fashion Awards. Nici nu este de mirare, intrucat in ultimii ani Pharell Williams si-a lansat colectii de tricouri, genti si ochelari de soare, fiecare cu o nota personala si creativa!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button