Going OutLife&Style

3 luni de acces nelimitat la HBO GO pe Smart TV-urile Samsung. Află cum!

samsung smart tvSamsung Electronics România și HBO oferă acces complet, pentru o perioadă de trei luni, la programele din cadrul aplicației HBO GO pe Smart TV-urile Samsung din promoție, achiziționate în perioada 01.04 – 30.06.

Astfel, noii utilizatori de Smart TV-uri Samsung seriile 2013 și 2014 participante la promoție vor primi un voucher HBO GO ce le va permite accesul la serialele HBO preferate, producțiile originale HBO, filme de top, documentare, programe speciale, concentrate în peste 1.500 de ore de conținut. Mai mult, începând cu 7 aprilie, noii utilizatori de Smart TV-uri Samsung vor putea viziona și cel mai recent sezon al cunoscutului serial „Urzeala Tronurilor”.

„Unul din 3 televizoare vândute în 2013 și în acest început de an 2014 este Smart TV, astfel încât această tehnologie devine una dintre principalele surse de divertisment din căminele noastre. Samsung Smart TV, liderul incontestabil al pieței de profil, le oferă utilizatorilor acces la toate platformele Video on Demand din România. Prin acest nou parteneriat cu HBO, unul dintre cei mai prestigioși ofertanți din piață, continuăm angajamentul Samsung de a oferi conținut localizat și variat pentru utilizatorii români”, a spus George Catrina, AV Applications Specialist.

Pentru a beneficia de promoție, după achiziționarea unui Smart TV Samsung în perioada campaniei, cumpărătorul trebuie să apeleze gratuit numărul de telefon 08008 SAMSUNG (08008 726 78 64). După ce urmează pașii de validare împreună cu operatorul, utilizatorul va intra în posesia voucherului ce oferă acces la aplicația HBO GO, acesta devenind activ în termen de maxim 24 de ore.

Voucherul permite accesul prin internet la aplicația HBO GO utilizând orice Smart TV Samsung achiziționat în promoție și poate fi activat indiferent de existența sau nu a unui abonament la un operator de televiziune.

Campania se desfășoară pentru achizițiile online și în magazinele partenere Samsung (Activ, Altex, Carrefour, Cora, Dedeman, Domo, Emag, Flanco, Media Galaxy, Metro, Real și Selgros).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button