Uncategorized

2Parale face un milion de euro

99 twitBusiness-ul 2Parale, cea mai mare rețea de afiliere, a contiunat trendul de creștere și  a atins un milion de euro pe piețele din România și Bulgaria, valoare dublă față de cifra de afaceri din 2011. Pentru a susține evoluția pieței, 2Parale lansează pachetul 99, prin care magazinele online pot dezvolta un program de afiliere dedicat, indiferent de experiența în domeniu și investițiile în promovare.

de Marian Crăciun

Anul trecut, mai bine de 220 de magazine online și advertiseri au derulat programe de afiliere prin 2Parale. Vânzările generate acestora de cei peste 15.000 de afiliați din 2012 au crescut cu 95% comparativ cu 2011.

A fost un an în care ne-am concentrat pe optimizarea rezultatelor pentru partenerii noștri, pe dezvoltarea portofoliului și stimularea super afiliaților prin competiții cu premii în valoare de peste 22.000 de euro. Și rezultatele s-au văzut:  am crescut  într-un ritm mai accelerat decât piața de comerț online. Am dublat atât business-ul 2Parale, cât și vânzările generate partenerilor noștri. Business-ul nostru din România și Bulgaria a atins un milion de euro, valoare dublă față de cea din 2011”

Dorin Boerescu, CEO 2Parale&2Leva.

În 2013, afilierea trece la alt nivel în România, 2Parale oferind ocazia tuturor magazinelor online de a profita de avantajele acestui canal de promovare. Pachetul 99 permite unui magazin online să lanseze cu doar 99 de lei un program de afiliere prin care își poate majora vânzările sau crește numărul de abonați la newsletter, de exemplu, în funcție de interesele lui. Oferta include până la 10.000 de click-uri, 300 de afiliați, 30 de bannere pentru promovare, precum și mesaje nelimitate și acces complet la rapoarte pe baza carora poate fi optimizata campania.

Pachetul este o premieră pe piața din România și vine să susțină dezvoltarea marketingului afiliat ca un canal de vânzări și promovare accesibil tuturor magazinelor online.

Pachetul 99 va fi disponibil doar primilor 99 de advertiseri care se înscriu pe 2parale.ro/99, oferta fiind valabilă până la data de 30 aprilie 2013.

2Parale este prima și cea mai mare rețea de afiliere din România și Bulgaria, activă în prezent și pe piețele din Serbia, Irak și Cipru. Face parte din Leo Burnett Group și e singura rețea de marketing afiliat membră a IAB România. Portofoliul 2Parale include peste 235 de campanii și 19.000 de afiliați, care au livrat 66 de milioane de click-uri și au generat advertiserilor vânzări de peste 48 de milioane de lei (fără TVA). În plus, în cei patru ani de la apariția pe piață, 2Parale a fondat mai multe evenimente dedicate dezvoltării industriei online, precum ecomTIM și SEM Days.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button